SZ_ONY_ONE Napisano 12 Września 2016 Napisano 12 Września 2016 Witam Pytanie Rower mam niespelna 2 miesiace Przejechane okolo 200km Zauwazylem dziwne luzy pionowe w rs reverb Mianowicie opuszczajac sztyce do polowy badz w calosci a pozniej lapiac za siodlo calosc sie wyciaga do gory i nie trzeba juz wciskac manetki Ponadto maja calkowicie wyciagnieta sztyce do gory siadajac na siodle ono zapada sie okolo 1cm i slychac dziwne odglosy podczas tego jakby manetka od rs reverb chciala wyskoczyc Moze to dziwne ale inaczej nie da soe tego opisac Powoedzcie co z tym zrobic gdyz z uwagi na moja prace nie mam teraz zbyt wiele czasu na jezdzenie woec mozna powoedziec oz rower jest nowy a tutaj taka sytuacja. Co innego gdyby rower byl katowany w gprach itp.
Mod Team safian Napisano 12 Września 2016 Mod Team Napisano 12 Września 2016 Zdublowany temat. Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.