MarcelS Napisano 11 Września 2016 Napisano 11 Września 2016 Witam jestem tu nowy, to mój pierwszy post a właściwie pytanie.Jeżdżę rowerem MTB z rozmiarem kół 27,5 ale ostatnio strasznie spodobała mi się szosa, postanowiłem wymienić moje opony na szosowe.Wiele przeczytanych opinii i wybór padł na Schwalbe Kojak.Moja obręcz ma rozmiar ETRTO: 584x19, moje obecne opony mają 56x584 i pasują, więc czy Kojaki z rozmiarem 35x584 będą pasować ?
MarcelS Napisano 12 Września 2016 Autor Napisano 12 Września 2016 Jakie ewentualnie polecił byś opony szosowe, ale takie które nie boją się czasem pojechać droga szutrową ?
CentrumRowerowe Napisano 15 Września 2016 Napisano 15 Września 2016 Ciężko o opony szosowe w rozmiarze 27.5. Bardziej niż łyse Kojaki polecałbym Maxxisy Detonatory.
fundil Napisano 15 Września 2016 Napisano 15 Września 2016 Też polecam te oponki. To ze są szybkie to przekonałem się osobiście. Założyłem je do rowerku Żonki od tego momentu średnia na wspólnych przejażdżkach poszła w górę. Wkładka antyprzebiciowa spełnia swoja rolę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.