Damian105 Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Witam! Dokładnie tydzień temu zakupiłem nowego Levela B1 i już mam problem z blokadą amortyzatora. Gdy wyjeżdżałem z leśnej drogi na asfalt chciałem zablokować amortyzatory pokrętłem ale już wtedy nie działała blokada. Rower jest na gwarancji, w pobliżu mam serwis Krossa, czy takie usterki uwzględnia gwarancja, jeśli nie to czy da się to naprawić i jakie będą tego koszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Września 2016 Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Czy blokada działała ci wcześniej? Bo jeśli masz przy koronie to weź ściągnij ten korek blokady oraz te kółko zębate z imbusikiem i normalnie weź sam dłuższy imbusik, wsun do tej śruby gdzie wcześniej wchodził imbus z zebatka i zakrecan to do końca. Jeżeli blokada nie będzie działać to wina jest po stronie kartridżach i jak najbardziej podlega gwarancji. Często fabrycznie nie jest ustawiona odpowiednio ta blokada i potem są efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.