Rowerowy32 Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Witam, Miałem możliwość taniego kupna kilku używanych amortyzatorów. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś pomógł mi oszacować ich wartość. Moim zdaniem są w dobrym stanie. Najbardziej interesuje mnie potencjalna wartość "Rock shox mc 3.3. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Nie da się ocenić ich stanu technicznego bez ich rozbierania, a jako że jest niedziela to wróżka ma wole, szukaj kogoś ze szklaną kulą może. Mogą wyglądać z zewnątrz jak nowe, a bada wyjechane w środku i się nadawały do kosza Ten Fox to chyba jest nawet niedopompowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rowerowy32 Napisano 11 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Niestety nie wierze w to co mówią wróżki, więc namawianie do Twoich wierzeń na nic się nie zda. W takim razie ile kosztuje orientacyjnie ten amor rock shox mc 3.3 w dobrym stanie używka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.