loles Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Witam, czy ktoś z was może mi powiedzieć czy ta szosa jest coś warta. Śmieszne pieniądze za to chcą. Wiec na pierwszy taki rower może się nada. https://www.tesco.pl/promocje/rowery/szosowka-freeroad-peleton-700-2306 Proszę o pomoc szukam czegoś do 1000 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Za 500 zł? Napoleon widzę tnie ostro ceny. Sam nie wiem chyba jednak bym wolał coś z używek kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Napoleon to Francuz i pracuje na "skrzyżowaniu". Tesco to Brytyjczycy. Nie mniej jednak, w Tesco można kupić makaron, ziemniaki czy mleko. Nie rowery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Nawiązywałem do reklamy Tesco z Napoleonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Carrefour, nie Tesco. Przecież piszę o skrzyżowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edanet94 Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Lepiej kupić używkę niż takie "coś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Chyba lepiej przepić te pieniądze do czego nie namawiam. Szanujmy każdy zarobiony pieniądz i nie ważne jak ciężko zarobiony. Nie dajmy satysfakcji jakimś pseudo firmom zalewającym markety tym i podobnym ścierwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Rany co to się teraz dzieje, taki szajs sprzedawać. Tak jak kolega Marcin pisał poszukaj jakiejś używki w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Koledzy mają rację, poszukaj, w tych pieniądzach kupiłem pięknego gianta. W tesco pomidory albo mleko jak pisze Fenthin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loles Napisano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Dzięki za wszelkie opinie. Jednak wybrałem Tribana 500 z deca mam nadzieje, że jak na pierwszą szosę to dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.