Evanios Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Hej! Wczoraj zrobiłem 100 km rowerem i po 1h po zakończeniu treningu zaczęły mnie strasznie boleć nadgarstki. Nie mogę nimi prawie poruszać. Co powinienem zrobić? Maść, ćwiczenia, tabletki, witaminy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Co z dolegliwościami to nie wiem, natomiast zastanów się co jest przyczyną. Źle ustawiona kierownica? Źle dobrane gripy? 100 km nie robiłem, natomiast dość często robię 60-70 głównie w terenie i nigdy problemów z nadgarstkami nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evanios Napisano 11 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Znaczy ja robię średnio 30-40 dziennie, 100 to byl spontan i może dlatego zaczęły boleć, ale jakie rady by przestały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annogre Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 pewnie już przestały boleć.. na przyszłość: mi pomagało rozćwiczenie ich i ogrzewanie ocieplaczami (bądź owinąć je czymś, np. polarem). Jeszcze nigdy żadna maść przeciwbólowa (z tych bez recepty) mi nie pomogła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.