diabelek33 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Parametry co ja interesuje:Aby dalo sie nim jezdzi i po miesci i dalej (no tak powiedziala). Dobrze gdyby mial przerzutki. Chcialaby sobie zamontowac np. koszyk(ale to nie jest wymog). Wole spytac tu na forum co proponujecie do okolo 1000zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Na forum proponujemy poczytanie dziesiątków podobnych lub identycznych wątków ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelek33 Napisano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2016 to w takim razie po co jest to forum?Nigdzie nie znalazlem brzmienia tematu podobnego do mojego. Jedynie opcje gdzie ludzie sie pytaja o rower np. do 800zl lub do 1500. Natomiast te tematy sa nnp. z poczatku sierpnia, skad mam wiedziec czy moze na poczatku wrzesnia jakis dany konkretny model ktory deklasuje inne nie powstal i wlasnie by on sie miescil w widelkach do 1000zl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Coś takiego? http://allegro.pl/kands-alfa-city-alu-lady-acera-24v-2-gratisy-i6475131523.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.