xo83 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Witajcie,piszę na forum ponieważ nie mam zielonego pojęcia ile można wziąć za cuś takiego.Nic; 50zł; 100zł;1500zł? (bo na żółte blachy można rejestrować) https://imageshack.us/i/pnnxV6f7j P.S. Uprzedzam, zbędny komentarz o żółtych papierach- już mam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Daj foto osprzętu , może jest tam coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Pewnie standardowy SIS, skoro korba jest pokryta plastikiem. Za 200zł powinien pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xo83 Napisano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2016 (edytowane) Daj foto osprzętu , może jest tam coś ciekawego. Nie ma nic ciekawego. Żona dostała go na komunie z 22 lata temu. W tym roku go dałem do "odrestaurowania" a i tak czasami łańcuch przeskakuje na przerzutkach. Kupiłem pedała za 30 dyszki i chyba rączki wymieniałem. Całość mnie kosztowała 100 PLN a przejechała się raz i go nie chce. Edytowane 9 Września 2016 przez xo83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Nie ma nic ciekawego. Żona dostała go na komunie z 22 lata temu. W tym roku go dałem do "odrestaurowania" a i tak czasami łańcuch spada. Kupiłem pedała za 30 dyszki i chyba rączki wymieniałem. Całość mnie kosztowała 100 PLN a przejechała się raz i go nie chce. No to tak jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xo83 Napisano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2016 No to tak jak wyżej 200 stówy nie będzie za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Za dużo a żonie powiedz że po bułki pędzie drałować piechotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xo83 Napisano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Za dużo a żonie powiedz że po bułki pędzie drałować piechotą Ja mam żonę znacznie droższą od swoich komputerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 To sprzedaj żonę i będziesz wolnym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 200 stówy nie będzie za dużo? Jak się ktoś nie zna to kupi Taniej postawić możesz zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xo83 Napisano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Jak się ktoś nie zna to kupi Taniej postawić możesz zawsze. Chcę znajomej go puścić, krzyknę sto50 bez targowania a z targowaniem 250 i będzie dobrze myślę. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 150 uczciwe dla obu stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Welniak Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Sam bym takiego za 50zł puścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xo83 Napisano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Sam bym takiego za 50zł puścił. Panie Welniak kein problem. Jak dla Pana 200zł (+ koszty przesyłki) bo się nie znamy i może Pan go puścić nawet za 30zł; pana sprawa...Jeżeli jest Pan zainteresowana kupnem i dalszą odsprzedażą proszę o wiadomość na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 (edytowane) Panie nie bądź "gupi" oddaj za 50 zł i niech chociaż loda zrobi Właśnie ziomek temat założył, sprzedaj mu Pan za tysiaka to i na loda zostanie.http://www.forumrowerowe.org/topic/209189-rower-damski-do-1000zl/ Edytowane 9 Września 2016 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xo83 Napisano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Panie nie bądź "gupi" oddaj za 50 zł i niech chociaż loda zrobi Jak już wspomniałem wcześniej- żona droższa od komputerów. Otworzę się już na forum niemalże całkowicie i dopiszę, że i od komputerów i od rowerku jadącego na dachu Naszego samochodu P.S. Zdradzam Wam poniekąd może życie intymne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Prywatne znamy poniekąd a teraz opowiedz jeszcze skąd jesteś, czym się zajmujesz, gdzie pracujesz itp.Śmiało nie krępuj się P.S. Jaki tam rowerek na dachu wozisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xo83 Napisano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2016 (edytowane) Właśnie ziomek temat założył, sprzedaj mu Pan za tysiaka to i na loda zostanie. http://www.forumrowe...mski-do-1000zl/ Nie mam serca wykorzystywać ludzi. W trące w dyskusję dygresję- gdyby ta znajoma była "tą taką fajniejszą znacznie znajomą" to bym i tak najpierw spojrzał na żonę później na znajomą, później znowu na żonę i dopiero bym powiedział: "Kochanie pozwolisz, że oddale się i koleżance dopompuję, żeby nie jechała na flaku" Prywatne znamy poniekąd a teraz opowiedz jeszcze skąd jesteś, czym się zajmujesz, gdzie pracujesz itp. Śmiało nie krępuj się P.S. Jaki tam rowerek na dachu wozisz? 1. A skąd znacie? Nie było pytania. 2. Z miasta "sexu i biznesu"- Skarżysko-Kamienna 3. Rozpijam naród- pracuję w alkoholowym 4. Kross Level R6 2015 (https://s27.postimg.io/uxskm1iqr/image.jpg) - czytałem przed zakupem, że amorki słabe, ale malowanie mnie urzekło. Źle się na mim nie jeździ, ale mogły by być amory powietrzne. P.S. Mam nadzieję, że się nie spodziewałeś rowerku za 30000PLN? (żona bezwartościowa- jakby ktoś nie wiedział to w dobrym słowa znaczeniu) Teraz Ty coś o sobie i może inny co uczestniczyli w dyskusji i Ci co nie uczestniczyli? Edytowane 9 Września 2016 przez xo83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Amorek zawsze można wymienić a stary odsprzedać. Jeśli chodzi o mnie możemy się tylko dodać do znajomych bo wszystko jest u mnie opisane na profilu, jak i większości możesz się dowiedzieć po umieszczeniu prze mnie posta. pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xo83 Napisano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Amorek zawsze można wymienić a stary odsprzedać. Jeśli chodzi o mnie możemy się tylko dodać do znajomych bo wszystko jest u mnie opisane na profilu, jak i większości możesz się dowiedzieć po umieszczeniu prze mnie posta. Tak, tylko dobry amorek około 1000 chyba... Do znajomych z miłą chęcią Cię dodam, także już to czynię. Wszystko na profilu nie masz napisane...nie masz, że od znacznie dłuższego czasu nie grasz w szachy a lubię i jak wiem, że jest z kim to pytam . Mam nadzieję, że kiedyś nam się uda zagrać w tą nudną jak cholera grę...Trzym się kolego z forumrowerowe.orgPozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 gdzie tam, powietrznego Raidona dostaniesz już za http://activia.sgl.pl/cena/amortyzatory-suntour/raidon/29-cali_amortyzator-suntour-raidon-xc-lo-r-29-air-czarny-2016/1262a Epixona za tysiaka http://activia.sgl.pl/cena/amortyzatory-suntour/epixon-xc/29-cali_amortyzator-epixon-xc-rl-r-29-os-9mm-bialy-2016/675minus Twój szrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi