Magic82 Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Siema! Wywinąłem wczoraj orła na 27.5 giant talon 4 czerwony i ułamałem dźwignię hamulca prawą (tył). Na niej napis tekro auriga mineral oil. Specyfikacja podaje ze to hd-m290. Moje pytanie gdzie to mozna kupić.i czy da rade zamontować inną dźwignię?
vdcmike Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Na aledrogo możesz kupić używaka w dobrym stanie (cały komplet (klamka, zacisk, przewód) na tył) za 50-100zł. Często można trafić wręcz nieśmigane egzemplarze demontowane z roweru zaraz po zakupie.
Ychu Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Przy wymianie samej klamki dochodzi odpowietrzenie i zalanie. Kupując cały hamulec musisz patrzeć na długość przewodu bo każdy ma inną. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Root Admin Mieciu Napisano 23 Marca 2017 Root Admin Napisano 23 Marca 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.