Skocz do zawartości

[kierownica] Karbonowa kierownica od chińczyka czy są sprawdzone prdróbki?

michalANANAS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kup sobie kierownicę z aluminium, wcale ciężkie nie są.

Nie rozumiem tego parcia na karbon żeby mieć karbon kupując podróbę. Masz kasę to kupujesz oryginał karbonowy, nie masz to kupujesz aluminium.

Napisano

Kierownica kupiona bezpośrednio tam to pominięcie sklepu i hurtownika. Narzuty na poszczególnych etapach handlu to 100-200 procent. Więc cena detal wynosiłaby 300-500 zł.

Markowy produkt kupiony w ten sposób kosztowałby ~100 zł.

Napisano

Pytanie tylko czy warto ryzykować ( już pomijając cały wątek czy się rozpadnie czy nie). Ja bałbym się wsadzić sztycę, o kierownicy nie wspomnę bo może to się skończyć tragicznie.

Napisano

chiński karbon- ok, chiński karbon podróbka czegoś markowego- totalnie nie ok, bo tam liczy się bardziej naklejka niż jakość.

Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty.

Napisano

Wynika z tego, że te kierownice to nie są podróbki żadnych markowych producentów. Za taką cenę to warto chyba spróbować... Nawet na jakieś małe testy wytrzymałościowe na własny użytek ;-)

Napisano

Ktoś zamawia od chińczyków jakieś rurki karbonowe? Chodzi mi o to co napisał kolega wyżej, nie podróby

Napisano

No i tu wyciagneliscie sami to czego zapomniałem napisać. Szukam chińskiej kierownicy nie chińskiej podróbki. Jeżeli ktoś ma sprawdzonego dostawce to proszę serdecznie o namiar

tapniete z telefonu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...