qb41 Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Posiadam w/w amortyzator jest to dokładnie model RL - 2 position MC. Problem jest z oczywiście z pushlockiem. Czy mogę go wymienić na POPloc-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Długość ciągniętej linki będzie taka sama. Był już na forum taki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Ok dzięki, szukałem ale musiałem przeoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Pop lock ciągnie więcej linki ale możesz go spokojnie zamontować, tak samo jak manetkę suntoura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Puklus która konkretnie manetka od suntoura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi