Matrix2001 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Mam problem ponieważ kupiłem nowy amorek 1 cal a stary ma 1 1/8 cala i co zrobić bawić się w wymiane sterówki czy są jakieś stery redukcyjne z 1,1/8 cala na 1 cal prosze o pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 (edytowane) Wątpię że to jest amortyzator... Dobrych amortyzatorów z rurą 1" nie produkują już od wielu lat.. Nie możesz go po prostu zwrócić i kupić z odpowiednią rurą? Edytowane 8 Września 2016 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Jaki to jest amorek i kiedy go kupiłeś, bo jak wysyłkowo to masz czas zwrotu do 14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix2001 Napisano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Sr suntorur xcm a rura ma 1 cal mierzyłem a kupilem go nowego od goscia na olx http://allegro.pl/stery-redukcyjne-z-1-i-1-8-na-1-czarne-h834sw-i6460831715.html nada się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi