Colonel Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Hej Zawsze patrzyłem na rowery szosowe trochę dziwnie, aczkolwiek ostatnio wreszcie na nich trochę się pobujałem i doszedłem do wniosku, że fajnie mieć takie coś na dojazdy do pracy i do latania po asfalcie. W tym budżecie jedynym sensownym wyborem wydaje mi się Btwin triban 500, aczkolwiek jakbyście mieli alternatywne propozycje to proszę o radę. Rozmiar 60 powinien być optymalny przy moim wzrosci - 190cm (takiego tribana mierzyłem w decu) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Rozmiar 60 powinien być optymalny przy moim wzrosci - 190cm (takiego tribana mierzyłem w decu) ? Ta 60tka akurat tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ep09gregory Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 dużo masz obniżek teraz krossa vento 2.0 wyrwiesz spokojnie ponizej 2 tys a tak mi się wydaje ze lepiej wykonany jest niż triban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.