Kuba95 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Witam Organizuję wyprawę, trasa jak tutaj: http://www.transalp.pl/relacje/bikeboard-transalp-2010.html Startuję samochodem z okolic Krakowa, całkowite koszty paliwa powinny wynieść ok 280zł w obie strony, dzielone na ilość osób jaka pojedzie - maksymalnie trzy. Po wyprawie powrót pociągami do samochodu ok 150zł za osobe. Mam mapy turystyczne compassa 50k i tracki gps całej trasy. Organizowałem już podobne wyjazdy. Ogólnie planuję przejechać trasę raczej budżetowo, nie wykluczam zabrania ze sobą lekkiego tarpu, służącego za namiot, plecak raczej w granicach 8kg. Tempo jazdy do dogadania 8-10dni w siodle powinno być optymalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafvirgo Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Witam serdecznie. Mam urlop od 19-27,28.09. Czy jest szansa zabrać się z Wami. Proszę o informację. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi