.jestemJAKmotyl Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 witam. problem jak w temacie. blokada na kierownicy na pozycji "zamknięte" nie działa, sprawdziłem linkę czy nie jest za luźna i czy ten element wewnątrz na końcu linki (taki "klin" wciskający bolec) jest na swoim miejscu, wszystko jest ok. Po odkręceniu tego plastikowego kapsla z linką i wciśnięciu bolca blokada nie reaguje też. co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymony Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 A to nowy wideł, czy już ścigany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.jestemJAKmotyl Napisano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2016 nowy, ma cos koło miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 napisz do kolegi ACTIVIA on ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Ale wiesz że po włączeniu blokady musi się napompować? Czyli odrazu nie jest sztywny tylko jak parę razy pochodzi to wtedy sztywnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Pojeździj trochę na tym rowerze i potem sam stwierdzisz czy wciąż nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.jestemJAKmotyl Napisano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2016 cały miesiąc jeździłem i działało, a teraz jakoś nie działa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 No to możliwe że uszczelka poszła i olej się wydostaje na zewnątrz. Przez to nie trzyma. Musisz na gwarę wysłać. Gdzie go kupowałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.jestemJAKmotyl Napisano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2016 u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 no to dawaj na gwarę i bedziesz miał wymieniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Ale wiesz że po włączeniu blokady musi się napompować? Czyli odrazu nie jest sztywny tylko jak parę razy pochodzi to wtedy sztywnieje. Hydraulika napompować? Blokada to "głupi" zawór uniemożliwiający przepływ oleju. Zamykasz i nie ma prawa się uginać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 przy starym manitou tak miałem włączałem blokadę i od razu był sztywny a przy raidonie zawsze kilka razy musiał wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Różnie mam z amorkami. W większości sprzedawanych raidonów przeze mnie to także blokada działała od razu, a w niektórych że dopiero po chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymony Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 U mnie jakieś 12 godzin po montażu widelca, zaczęła działać. A już chciałem reklamować. Do tej pory działa bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.jestemJAKmotyl Napisano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2016 w tym amorku blokada działala od razu, teraz coś nie działa, ale pewnie jest tak jak Piotr napisał że, uszczelka padła. w przyszłym tygodnie amorek jedzie do Gliwic te pokrętło od regulacji tłumienia powrotu na dole prawej goleni jest coś tak jakby tłuste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 (edytowane) musiała uszczelka puścić i olej zaczął rzygać Edytowane 8 Września 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi