telik87 Napisano 6 Września 2016 Napisano 6 Września 2016 Witam, prowadzę instagram i raz na jakiś czas wrzucam screeny z endo (mapka + czas trwania i dystans). Zauważyłem u kogoś innego lepszy zrzut z endo (screen w załączniku po lewej stronie). Mam pytanie, czy to zrzut jest z endo czy z innej aplikacji. U mnie zrzut inaczej zupełnie wygląda (po prawej stronie) i nie mogę znaleźć takiego wyglądu tak jak po lewej stronie. Próbowałem skontaktować z tą osoba, ale nie odpisuje. Liczę na Waszą pomoc, bo zapewne większość z Was używa endo i może wie Przed napisaniem tego posta, poszperałem w necie, pytałem wujka google i szukałem w endo. Zero efektów. Nie wiem, czy to endo, czy trzeba mieć nowego Androida. Czy to stara wersja endo? Dlaczego o to się pytam? Bo zrzut z lewej strony zmieści się na insta, a z prawej nie (za duży blok - data, godzina, nazwa sportu).
Legion84 Napisano 7 Września 2016 Napisano 7 Września 2016 W lewym górnym rogu masz możliwość zmiany z mapy na satelitę, u mnie działa.
dobeq Napisano 7 Września 2016 Napisano 7 Września 2016 Nie w lewym a w prawym kliknij dwa razy to będzie widok z satelity. Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Legion84 Napisano 8 Września 2016 Napisano 8 Września 2016 Nie w lewym a w prawym kliknij dwa razy to będzie widok z satelity. Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka Pisałem o widoku na kompie
macior Napisano 13 Września 2016 Napisano 13 Września 2016 To jest chyba zrzut ze starszej wersji lub z wersji na symbiana (ostatnio odpalałem i różni się od tej androidowej i podejrzewam, że może właśnie to być powodem tego wygląd) kwestia czy mapa to satelita czy taka jak u Ciebie to kwestia zmiany widoku, jednak chyba nie wpływa na rozmiar wyświetlanej informacji.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.