qsik Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Na sprzedaż: 1. Amortyzator Rock Shox Recon Gold TK - pod koła 29" - skok 100mm - pod zwykła piastę 9mm - rura sterowa tapered - powietrzny - waga 1708 gram - kolor czarny Stan techniczny dobry, w pełni sprawny. Minusem jest nieduże wytarcie anody na prawej ladze - poprzedni właściciel jeździł z osłonami na lagach i zbyt rzadko zaglądał. Nic się z tym nie dzieje, amortyzator szczelny. Cena 450zł. 2. Amortyzator Manitou Tower LTD - pod koła 29" - skok 100mm - pod zwykła piastę 9mm - rura sterowa tapered - powietrzny - kolor czarny Stan techniczny bardzo dobry. Cena 550zł. 3. Amortyzator Manitou Tower Pro - pod koła 29" - skok 80mm - pod zwykła piastę 9mm - rura sterowa zwykła 1,1/8" - powietrzny - kolor biały Stan techniczny bardzo dobry, wizualny bdb z minusem. Cena 500zł. 4. Damper Rock Shox Monarch RL - długość 165mm - powietrzny Stan techniczny bdb Cena 300zł. 5. Sztyca Rock Shox Reverb - rozmiar 31.6mm - skok 125mm Stan techniczny bdb. Cena 600zł. 6. Przerzutka tylna Sram X9 Type 2. - na 10 biegów - krótki wózek - kolor czarny - Type 2 czyli ze sprzęgłem ciernym Stan techniczny bdb. Cena 180zł. 7. Pedały SPD Shimano Deore XT PD-M780. Stan techniczny bdb. Cena 100zł. 8. Tarcze Avid XX CSX 160mm, 2 sztuki - mocowanie na centerlock - aluminiowy pająk Stan techniczny bdb. Cena 100zł komplet. Fotki dla zainteresowanych prześlę mailem. Do cen należy doliczyć ewentualne koszty wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Rezerwuję: 3. Amortyzator Manitou Tower Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Odklepuję Manitou Tower Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Ziomek, nie odpowiadasz na PW. Jestem zainteresowany pierwszymi dwoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 18 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Zalatany jestem ostatnio. Dzisiaj podeśle fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus1 Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Na sprzedaż: 6. Przerzutka tylna Sram X9 Type 2. - na 10 biegów - krótki wózek - kolor czarny - Type 2 czyli ze sprzęgłem ciernym Stan techniczny bdb. Cena 180zł. Fotki dla zainteresowanych prześlę mailem. Do cen należy doliczyć ewentualne koszty wysyłki. Poproszę foty na krzysztof.r.nowak@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Mi przesłał tylko fotki jednego a drugiego już nie..... Rezygnuje z zakupów u niego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Poproszę foty na krzysztof.r.nowak@gmail.com Fotki wysłałem na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 wyślesz mi wkońcu fotki manitou ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 SPD Shimano Deore XT PD-M780 Prosze foty na makog@o2.pl dziekuje i czekam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Fotki pedałów poszły na maila. Fotki amora wyśle jutro bo nie mam na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2016 regulamin się kłania 4) Temat z informacją o sprzedawanym przedmiocie musi być kompletny i powinien spełniać określone wymagania. Podajemy: - cenę, - opis, - link do zdjęć lub aukcji. także bez yayiec z wysyłaniem fotek na @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Wiem że każdy z nas ma swoje życie ale takie sytuacje jak wyżej są dla mnie żenujące.Chce coś sprzedać ale nie ma kiedy.Porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 3 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Akurat Twoje zdanie w tym temacie średnio mnie obchodzi. Wszyscy zainteresowani dostali fotki na maila, więc daruj sobie uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 A szkoda bo chciałem zapytać o Recona czy bardzo zjechany.Czytając co wyżej zrezygnowałem z pytania na rzecz ogólnej wypowiedzi.Myślę że słusznie.Pozdrawiam i życzę owocnej sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 3 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Trzeba było zapytać to bym Ci swoją wersje przedstawił. Może byś inaczej do tematu podszedł. Mały update. Została sztyca i przerzutka tylna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Poproszę o zdjęcia sztycy na mtbfan małpa wp.pl oraz krótki opis: kiedy był serwis, jaki rocznik, czy były jakieś przygody z nią itp dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 3 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Napisałem na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.