drhenio Napisano 5 Września 2016 Napisano 5 Września 2016 Witam, jestem na kupnie gps na rower, nie jestem w temacie bardzo proszę o pomoc w wyborze chciałbym aby miał czujniki : pulsu, kadencji i predkości, GPS do zapisywania trasy i możliwości przegrania na pc i www trening ze swoim poprzednim przejazdem na tej trasie możliwość wgrania trasy i nawigowania po niej proszę o jakieś propozycje, czy istnieje taki sprzęt?
drhenio Napisano 8 Września 2016 Autor Napisano 8 Września 2016 myślałem o czymś monochromatycznym, polar, sigma, bryton, lezyne
ronina Napisano 8 Września 2016 Napisano 8 Września 2016 Lezyne odpuść sobie,ktoś na forum miał, testował i się go pozbył wracając do telefonu w departamencie zapisu śladu GPS.
krycha Napisano 8 Września 2016 Napisano 8 Września 2016 Mam bryton 310 ponad miesiąc i polecam. Naprawili soft i trasa zgrywa się kilka min przez bt na strave. Gps dobrze czyta, hr i kadencja ok. Wysłane z z1c
krycha Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Tak, kilka min. Na starym sofcie szlo ok pol godz, teraz po bozemu. Masz 310 i zgrywa długo? Wysłane z z1c
cervandes Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Nie mam ale chcę kupić, rozważałem mio 200, może jakies lepsze ale masa ludzi narzeka na zawieszanie się w trakcie navi + rejestrowania trasy i się rozglądam też za innymi producentami. Jestem w szoku, że tak małe pliczki przetwarzają się minutami, stąd pytanie.
krycha Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Poznałem gorszy wariant, wiec teraz jestem zadowolony, bo jest ogromna poprawa. Nie wiem ile to zajmuje garminom, ale mam czas zjeść banana zanim się zrzuci Wysłane z z1c
szymony Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Poznałem gorszy wariant, wiec teraz jestem zadowolony, bo jest ogromna poprawa. Nie wiem ile to zajmuje garminom, ale mam czas zjeść banana zanim się zrzuci Wysłane z z1c Moment
krycha Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 To za czas zgrywania bedacy wynikiem odejmowania: "kilka minut" - "moment" placi sie te pare stowek mniej
szymony Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Ja nie wiem, co tam ten sprzęt rzeźbi kilka minut. Skoro tel. pliki gpx wysyła po radziecku, czyli migiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.