Skocz do zawartości

[Sklep] Zakup lewego ramienia korby

Muriel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! 

W ostatnich dniach przytrafiło mi się uszkodzenie jednego elementu mojego roweru. Mianowicie wypadł mi gwint którym dokręca się pedał do ramienia korby (prawdopodobnie przez zbyt słabe zamontowanie pedała przy pierwszym składaniu roweru). I tutaj pojawia się problem. Z gwintem już nic nie zrobię, więc pozostaje mi jedynie zakup nowego ramienia. Całe szczęście, jest to lewe ramię, a nie prawe (w przypadku prawego musiałbym wymieniać cały mechanizm korbowy). Nigdzie jednak nie mogę znaleźć tego elementu. Przeszukałem już kilka sklepów internetowych i nic. Czy znacie jakiś sklep gdzie dostanę daną część? 

Lewe ramię Shimano FC-M371 

ilość zębów: 48-38-28 

dł. ramienia: 175 mm 

Proszę o pomoc

znajomy zapłacił za usługę 20zł w warsztacie u "Pana Mietka" ważne jest tylko dobranie gwintownika. zakładając, że będzie potrzebny gwintownik pod gwint lewo skrętny M16x1 (lewy pedał)

a tu masz aukcje z całą usługą: http://allegro.pl/naprawa-gwintu-korby-pod-pedaly-zerwany-gwint-i6145858555.html?reco_id=8a391c06-76b7-11e6-8419-56847afe9799&ars_rule_id=201&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Product

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...