fuchs7 Napisano 5 Września 2016 Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Poszukuje opini o marce Stevens. Mam możliwość kupienia roweru przelajowego stewens Prestige w dobrym stanie - alu/widelec karbon, grupa Ultegra, rok 2012. Rower robi bardzo dobre wrazenie, ale nie znam tej marki. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 5 Września 2016 Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Myślę, że sprawe można sprowadzić do kwestii stanu roweru i do ustalenia ceny. Stevens to dobra marka, na pewno lepsza od Cube, Haibike, Bulls, Kross itp. Ich topowa maszyna za 13k euro waży około 5,8 kg. Rama tego modelu wazy 1630 gram, ale nie wiem w jakim rozmiarze, pewnie gdzieś S lub M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Września 2016 Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Czy to ten Biało niebieski z OLXa ? Ogladales go na zywo ? Bujam sie na dwóch stevensach, bardzo lubie te towery :> Złego słowa nie powiem. Prestige z 2012 nie jest full carbon ? EDYTA: faktycznie, rama alu 6061, to od mojego Vapora rozni sie tylko kołami i hamulcami. Generalnie ja jestem zadowolony. ;-) I to nawet abrdzo z tego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuchs7 Napisano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Nie to nie ten z OLX. Moj kumpel ściąga rowery i może mi sprowadzić. Ten z OLX jest podobny tylko ma inne malowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 A Czy ten Twoj kompel moglby załątwic Stevensa vapora z 2013 lub 2014 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuchs7 Napisano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2016 spytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Tylko ja bym chcial papiery do tego roweru w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.