Habibek Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 Cześć, widzieliście tak zaplecione Excalibury? Pisze, że obręcz jest 24 szprychowa a piasty 36... Zaplot wygląda na profesjonalny ale szczerze mówiąc, w życiu nie widziałem tak zaplecionych kół do DH. Co o tym myślicie? Poniżej link: http://cgi.ebay.de/Rodi-Excalibur-Downhill...1QQcmdZViewItem
ralf Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 tak gość kombinował ze sposobem ułożenia szprych az mu wyszło cos dziwnego. wogóle to dziwne te koła, niby DH a piasty Deore to tak nie bardzo, raczej do XC, 24 szprychy to tez dziwnie troche jak na DH, ja bym tego nie kupił
Habibek Napisano 17 Września 2006 Autor Napisano 17 Września 2006 Ja też bym nie kupił - to jasne, zapodałem to raczej dlatego, że pierwszy raz w życiu widze coś takiego. A zaplot na 24 szprychy w DH widziałem w DMR`ach i Bontagerach ale nie wiedziałem, że Rodi robi takie obręcze. Poza tym to deore ... trąci oszczędnościami. Nie mniej jednak szczerze powiem, że fajnie to wygląda To, czy się sprawdza, to inana rzecz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.