HanakNaBanana Napisano 4 Września 2016 Napisano 4 Września 2016 Witam ! Poszukuje dobrego serwisu rowerowego na Zagłębiu ( w szczególności w Będzinie ) w celu przeglądu rowerowego. Jeśli ktoś poleca któreś miejsce, albo stanowczo odradza bardzo proszę o komentarz Pozdrawiam.
zol82 Napisano 4 Września 2016 Napisano 4 Września 2016 Ja ze swojej strony polecam Bikeatelier w Dąbrowie Górniczej.
andi333 Napisano 5 Września 2016 Napisano 5 Września 2016 Odradzam gianta w Sosnowcu Małachowskiego stanowczo odradzam
HanakNaBanana Napisano 7 Września 2016 Autor Napisano 7 Września 2016 czyli jednym słowem BA warte jest odwiedzenia
misiojedzie Napisano 7 Września 2016 Napisano 7 Września 2016 W samym Będzinie niestety nic ciekawego nie znajdziesz bo tak naprawdę są tylko 3 sklepy, Olimpijczyk, Kross i Scott (z MEGA niemiłym gościem). Kumpel kiedyś oddawał rower z jakąś małą usterką do Olimpijczyka ale to było dawno. Z tego co słyszałem od znajomych (ja tam nigdy nie byłem) dobry jest właśnie BA w sosnowcu a od siebie naprawdę polecam Axis w Piekarach Śląskich Masz jeszcze kontrowersyjny decathlon w sosnowcu ale myślę że lepiej zawieźć do fachowego serwisu. pzdr
Kill84 Napisano 20 Października 2016 Napisano 20 Października 2016 Extreme Bike, Siemianowice Śląskie - miałem okazje pogadać z jednym z pracowników/serwisantów widać było że człowiek z pasją i zna się na rzeczy.
misiojedzie Napisano 20 Października 2016 Napisano 20 Października 2016 Aha zapomniałbym, jeszcze Romet w Sosnowcu (na fb maja konto Dobre Koło). BARDZO ogarnięci ludzie, sami też jeżdżą i widać że tym żyją, spora wiedza, dobre ceny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.