Adamicki Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Zna ktoś ten sklep: http://www.megasport.net.pl/ ? Godni polecenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Nikt nie miał z nimi styczności? Chyba zaryzykuję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Napisałem do nich majla w celu oświecenia mnie czy naprawdę muszę płacić aż 49zł za transport DHL-em. Odpisali, że zwykle to oni sami pokrywają koszty transportu. No to się ucieszyłem i zapytałem ile w takim razie mam w sumie kasy przygotować za siosło i sztycę, ale nie odpisali. Zapytałem drugi raz. Cisza. Być może gdybym pytał o kompletny napęd XTR-a, odpisaliby w 10 sekund, a tak mam wrażenie, że mnie olali. No to ja olewam ich. :022: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 21 Października 2007 Udostępnij Napisano 21 Października 2007 megasport ? u mnie ten sklep jest w mojej mieście i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horb Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam Właśnie zrobiłem u nich zakupy. Przesyłka przyszła szybko, była porządnie zapakowana. Pierwszy raz kupowałem u nich i miałem pewne obawy. Jak widać zupełnie nie potrzebnie. Pozdrawiam Hor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.