Marcelinowa Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Witam, szukam damskiego, miejskiego roweru na prezent.. oczywiście ogranicza mnie kwota, którą mogę przeznaczyć- 650zł :/ co polecicie? bardzo liczę na pomoc i wskazówki!!! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Jeśli damski,to pewnie kolor najważniejszy? A tak serio.Zprzerzutkami czy bez,ewentualnie jakie.Jaka wysokość kierowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelinowa Napisano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2016 ze 3 przerzutki by się przydały osoba ma 168cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Trochę droższy Romet http://allegro.pl/rower-28-romet-angel-3-nexus-3-koszyk-gratis-i6445360175.html A tak poza tym,to rowery w tej cenie to właściwie nie różnią sie niczym oprócz koloru i naklejek z nazwą.Ten sam osprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelinowa Napisano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2016 rozważałam Btwin z Decathlonu, Indianę, Drewstar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 podaj linki ,popatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsooq Napisano 16 Września 2016 Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Indiana, to Dawstar. Żonie kupiłem na kołach 28" z Shimano Nexusem 3. Rama 17.5" (Indiana Moena). Żona ma 164cm wzrostu. Jest bardzo zadowolona. Ja kupiłem wersję aluminiową. Stalowa powinna być mniej więcej w cenie 650pln. Sprzęt polecam, ale trzeba podokręcać wszystko od razu. Nie ma co liczyć też na cuda, ale na niedzielne przejażdżki jak raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi