qusiu Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Cześć, poszukuje ramy, (którą można kupić na naszym rynku) najlepiej stalowej typu gravel do 2tys zł. Tłukę dużo km na szosie ale ciągnie mnie czasami na szutry i bardziej rekreacyjną/turystyczną jazdę. Pomyślałem więc, że kupię ramę, drugi komplet kół w teren/rekreacje. Myślałem też nad ramą przełajową (accent cx one) ale obawiam się, że przełaj będzie mniej komfortowy od gravela przy dystansach 200-500km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 A nie myślałeś nad całym rowerze? Zobacz sobie authora ronina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qusiu Napisano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Ronina oglądałem ale widziałem, że w sprzedaży mają tylko gotowe rowery, ja takiego nie chce bo mam ultegrę w obecnym rowerze i zrobiłbym tylko podmiane ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.