Domingo Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Pojawiły się nowości na 2017 r. https://www.cube.eu/cube-bikes/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco2005 Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Nabyłem Ltd sl black 2016. Ubarwienie 2017 jak tunning z wiadomego miasta. Ciekawostka: nowa kaseta SLX 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulajnogaA Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Ze strony producenta (www.cube.eu) wynika że w Polsce nie ma przedstawiciela tej marki. Ktoś może wie jak sprawa wygląda z zakupem i gwarancją CUBE w naszym kraju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 SkiTeam przypadkiem nie ma Cuba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Dokładnie , Ski Team (na dole polskiej wersji strony jest https://cube.pl/ ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulajnogaA Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Dzięki. Nie zauważyłem adresu na samym dole strony a wyszukiwarka dealerów milczy w sprawie PL dealera. Więc czeka mnie wycieczka do Katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zol82 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 To przy okazji polecam zajrzeć do Piekar Śląskich do sklepu Axis. Są w stanie załatwić wszystko co w SkiTeam ale w lepszej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulajnogaA Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Dzięki za informację. Patrzyłem na ceny CUBE w Ski Team (modele z 2016) i przy tym Scott czy Trek to taniocha więc z takimi cenami raczej Cube w Ski Teamie nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psn Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 A ja sobie wziąłem tegorocznego Cube Attain SL Disc i przyznam, że jak na tę chwilę jestem bardzo zadowolony. Akurat pierwsza szosa w życiu dla odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie wiem dlaczego ale cube jest sporo cięższy od rowerów w swojej klasie. Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez RainbowHunterPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi