Skocz do zawartości

[DIETA] Wesele w sobotę ... a później maraton.

xandercage

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Czy macie jakieś sposoby na szybką regenerację i ewentualne uboczne skutki spożycia alkoholu?

Stanąłem przed nie lada dylematem.

Za tydzień w sobotę idę na wesele. A co na weselu to wiadomo :) Oprócz jakiejś tam dawki alkoholu (rozsądnej dawki) dochodzi zmęczenie i obżarstwo (jak się chwilę siedzi to fajnie coś zagryźć).

W niedzielę o 11 mam wyścig w którym chciałbym wziąć udział. Oczywiście kierowca który mnie zawiezie, już jest załatwiony.

Ehh nie pocieszyliście mnie ;)

Spróbuję to jakoś połączyć, bo w sumie to nawet nie wiem, czy będę spożywał ciężkie alkohole (trzymam się sztywno postanowienia z 1 stycznia) a co do nieprzespanych nocy, to cóż ... mam 5 miesięcznego synka więc doświadczenie w tej materii jest :P

Śpię z przerwami (1 lub 2) w nocy na karmienie od 5 miesięcy. W międzyczasie znalazłem chwilkę na "myknięcie" po 500 km miesięcznie i co miesiąc start w zawodach. Więc jak widać to mi nie przeszkadza :) Wynik? Jadę raczej dla siebie i żeby zbierać doświadczenie, które już widzę, że procentuje.

Konkluzja: będzie zabawa i będzie się działo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...