Wiesiek3d Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Witajcie ! Celuje w zakup nowego MTB 29er obecnie są wyprzedaże w Cube, Krossie.. Najbardziej jednak interesuje mnie Radon oraz Canyon ( jednak ten wycofał modele 2016 a 2017 są nieopłacalne cenowo ) Z tego co widze, Radon nie wprowadził jeszcze nowych modeli czy istnieje szansa że wraz z pojawieniem się nowych modeli Radona dadzą rabat na ZR Team Radon 5.0 lub 6.0 ?? Specjalnie czekałem do wyprzedaży aby troszkę zaoszczędzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 W poprzednim roku wprowadzenie nowych modeli = brak dostępności starych. Także się spiesz, bo przeceny już się zaczęły jakiś czas temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 cześć, poszukaj za Odrą. Osobiście polecam sklep : www.bike-discount.de Osobiście kupuje tam regularnie, z tego co wiem sklep jest również popularny na forum. Mają Radony http://www.bike-discount.de/en/shop/hardtails-29-801/brand-radon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiesiek3d Napisano 1 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Wiem wiem. Zastanawiam sie nad Cubem Attention a własnie Radonem ZR team 6.0 z bikediscount z tym, że radon nie jest przeceniony i wychodzi około 3100 a Attention jest przeceniony z 3700 na 3000 zł. Canyon chyba odpada bo kosztuje 3300 a z wysyłką 3500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi