Gontar3d Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 (edytowane) Witam Nigdzie nie mogę znaleźć przekroku w Cube 21 i 23. Jest mi ktoś w stanie podać ?? Fajnie teraz potaniały modele Cube i Attentiona można kupić już za 2900zł. Miałem czekać na Nowe Grand Canyony gdyż ich geometria w rozmiarze XL najbardziej mi odpowiada jednak nie pokazali nic ciekawego i ceny poszły odrobinę do góry. Mam 190cm wzrostu noga 93. Proszę powiedzcie , że Cube 23 nie będzie za wysoki dla mnie, ma sporo większy przekrok niż Canyon XL ? Na Cube 21 miałem jeszcze trochę luzu w przekroku jednak rama za krótka. Pozdrawiam Edytowane 1 Września 2016 przez Gontar3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 A ja ciebie pamiętam, już analizowaliśmy rozmiary Cube i Radon dla Ciebie. Powinieneś wiedzieć już jaki rozmiar i czy w ogóle dany model ci się nadaje, po dyskusji. Cube nie podaje przekroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi