brk26 Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Ile może być wart kross level b4 z małym przebiegiem? Sztyca fsa karbon, kierownica bontrager rxl carbon mostek Uno .przezutki p/t deore koła kross z piastami joytech no i ten zryty amor sr suntour.. z góry dzięki A jeżeli chodzi o hamulce to sa fabryczne avidy db1
Poochaty Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 zakładając , że graty karbonowe masz z chin czyli allegro niewiadomoco, to pewnie jakieś 1300 zł...
brk26 Napisano 1 Września 2016 Autor Napisano 1 Września 2016 Jak masz pieprzyc takie głupoty kolego to lepiej wyjdź z tego tematu.
Poochaty Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Jak masz takie pyskówki robić, to po cholerę w ogóle pojawiłeś się na forum? Postów masz jak kot napłakał, Raz się na forum zjawiłeś i masz pretensje, bo ktoś ci wyłuszczył co myśli? Nie dość , że nic nie napisałeś nt. roweru, nie wiadomo jaki stan, jaki osprzęt, jaki rocznik, jakie papiery na rower, nie ma zdjęć i się burzysz. Nowy rocznik 2016 kosztuje 2300 a pewnie będą taniały z czasem, bo wyprzedaże. Na co liczyłeś?
kidot Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Nowa b4 lata za 2200. Chcąc go sprzedać za powiedzmy pół roku 1700 zł. Więc myślę ,że dokładając kilka komponetów typu kiera,mostek to możesz wołać cenę roweru 1700zł plus ceny tych rzeczy ,których kupiłeś( minus 30% ceny tych komponentów)To jest tylko moje zdanie.
brk26 Napisano 1 Września 2016 Autor Napisano 1 Września 2016 Poochaty wielki wodzireju tego forum za ta pierd.. kiere dałem 500 zł . Rower nie przejechal nawet 500 km, jest z tego roku. Papiery i co tam jeszcze sobie wymyslisz także sa. To że jestem tutaj nowy nie znaczy że bedziesz po mnie jechać. Modyfikacje w stosunku do fabrycznej specyfikacji robilem sam buraku
Mod Team safian Napisano 1 Września 2016 Mod Team Napisano 1 Września 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.