czekoladyn Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam Czy warto naprawiać taki amortyzator ? rura sterowa obracała się w koronie więc wysłałem amortyzator do firmy Rock Shox z prozba o sprawdzenie co jest tego przyczyną. po kilku dniach stwierdzili że miałem wielkiego dzwona itd że to moja wina ! amor ma nie całe 3 lata a ja 110kg wagi ;-) czy ktoś z was naprawiał już takie usterki ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Activia z forum wymienia rury sterowe , napisz do niego to może uda się coś z tym zrobić. Activia.sgl.pl Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czekoladyn Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 super dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi