alwaro86 Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 Siema, Skladam rower kupilem juz wszystkie czesci do swojej starej ramy, ale niestety okazalo sie, ze jest peknieta! (spawal nie bede bo mam zle doswiadczenia). Wszystkie czesci juz kupilem I teraz musialem szukac ramy... na v brake koniecznie... Rame znalazlem kupilem po bardzo fajnej cenie I teraz popelnilem jeden blad sprawdzilem wszystkie wymiary aby upewnic sie ze beda pasowac do czesci ktore juz kupilem... ALE nie sprawdzilem rozmiarow rury sterowej!! karygodny blad I teraz obawiam sie, ze moze to nie byc to czego potrzebuje PYTANIE jaki jest to rozmiar wedlug was 1" czy 1 1/8"??? Rama jest juz w drodze i czekam... na dostawe, i mam teraz klina...
malutki Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 A suwmiarke masz? Najprościej zmierzyć Mi wygląda na 1 1/8 ale mogę się mylić
alwaro86 Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Napisano 31 Sierpnia 2016 Wiec dodaje jeszcze jedno zdjecie, tez mi sie wydaje, ze 1 1/8 ale reki uciac bym nie dal... dodalem tez zdjecie pekniecia na starej ramie... rama byla juz raz spawana...
alwaro86 Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Napisano 31 Sierpnia 2016 Chyba tak... mam taka nadzieje, bo juz kupilem nowe stery.. nabijane... FSA... pozdro a cos nie tak? nie rozumiem pytania... Czy ja tam widzę zewnętrzne stery?
malutki Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Jeśli kupiłeś stery pół zintegrowane to ich nie zamontujesz jeśli rama wymaga sterów zewnętrznych. Poczekaj na dostawę zanim podejmiesz pochopnie jakąś decyzję.
alagor96 Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Jeżeli kupiłeś stery pół - zintegrowane, to czarno to widzę.
alwaro86 Napisano 1 Września 2016 Autor Napisano 1 Września 2016 Nie, no... Kupilem stery klasyczne wkrecane w rame. 1 1/8 FSA orbit...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.