Caberro Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam. Jak podane w temacie poszukuję licznika bezprzewodowego do 500 zł Moja przewodowa Sigma 12.12 niestety po ostatnim wyjezdzie zgubiła się po drodze . W oko wpadł mi Garmin Edge 25 lecz doczytałem.ze bateria trzyma w nim bardzo krótko - 8 godzin. Niestety nie ma zbyt wiele opini na jego temat wiec moze ktoś z was sie wypowie lub podpowie co bedzie najlepszym rozwiązaniem do wymienionej kwoty. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Chcesz po prostu wydać 500zł czy szukasz czegoś konkretnego? Bo ten Garmin ma GPS - rejestruje trasę jaka pokonałeś itp, stąd bateria trzyma tylko 8h! Jak chcesz z bajerami ale bez GPS popatrz na liczniki VOD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Dokładnie, Garmin to nie zwykły licznik, a raczej mały smartfon. W przedziale cenowym do 500 tradycyjne liczniki bezprzewodowe robi np Cateye. Kolega @phoe chciał chyba polecić markę VDO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Chyba najpierw powinieneś określić czego oczekujesz po tym liczniku, bo bezprzewodowy to można kupić poniżej 200zł. Za mniej niż 500 masz ROX'a 5 i 6 - które mają dodatkowo puls, kadencję (5.0, 6.0) i altimeter (6.0). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.