Skocz do zawartości

[rowerowy potop - Szwecja]

klerykk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W niedzielę wybieram się na tę imprezę - czy jest osoba, która była i mogła by przekazać jakieś wskazówki - ile wymienić kasy, czy na trasach są sklepy w których można płacić kartą, co w razie poważniejszej awarii roweru itp?

Dzięki za wszelkie info.

Napisano

W tą niedziele się nie wybierzesz, bo stena odwołała rejs. Zresztą już pewnie dostałeś info na mejl.

Organizacyjnie w Szwecji, to opłaca się płacić kartą - wszędzie można. Naprawę roweru musisz zorganizować we własnym zakresie, chyba że ktoś życzliwy Ci pomoże. Telefon alarmowy do AZS to tylko w przypadku poważnych kłopotów, a nie że np. łańcuch spadł.

Nie chcę tu zbytnio komentować odwołania rejsu oraz obsługi klienta przez stene, bo byłaby to wypowiedź pełna wulgaryzmów...

Rok temu mi się podobało, ale tego sezonu, to podejście przewoźnika jest skandaliczne!

Sent from my A 9+ using Tapatalk

Napisano

Również miałem płynąć w niedzielę, ale przełożyliśmy na 25 września. Co do samej obsługi i kontaktu z strony linii nie ma żadnych zastrzeżeń. Była informacja mailowo, SMS i kontakt telefoniczny, wszystko do załatwienia w 5 minut.

Napisano

Cieszę się, że udało Ci się załatwić sprawę. W moim przypadku bez mojej zgody przełożono rejs, a o zwrot całości kosztów rezerwacj musiałem się upominać. Zresztą jeszcze nie dostałem, to nie wiem ile prześlą.

Informacja o wyłączeniu z eksploatacji Stena Spirit podana "zbyt późno", mimo że statek sie dymił parę dni prędzej.

Sent from my A 9+ using Tapatalk

Napisano

Słabo to wyszło. Nie do końca rozumiem dlaczego w awaryjnej sytuacji nie mogli podstawić innego statku. Przecież nie dysponują jedną sztuką. Ja wycieczkę przekładam na przyszły rok bo najbliższy weekend jak i ten 25 września mi nie pasują.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...