seba1121 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam tak jak w temacie ma ktoś może te rękawiczki ?? bo chce się dowiedzieć czy sprawdzają się w zimę i czy są wygodne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Mam "softshell" firmy Force i jeśli wszystko robią tak jak ten "softshell" to doradzam. Materiał to jakaś kompleta folia, po pół godzinie jazdy wylewa się spod niej pot. Nazywanie tego "softshellem" to wyjątkowa bezczelność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 softy są różne - generalnie to producenci raczej wchodzą w membranowe które do ambitnej jazdy się nie nadają ja mam marmot tempo - niby idealny do takich wysiłków, a i tak nie jest różowo; generalnie to moim zdaniem softshell to jest taki sobie pomysł na rower chyba lepiej wejść w kilka warstw polara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.