scirocco Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Widziałem jakieś tutoriale o skracaniu i ludzie używają tam sprzętu do przycinania. Można przyciąć nożykiem do tapet? Nie chciałbym oddawać do serwisu, ale tym bardziej popsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Jeżeli nie masz przewodów w oplocie (a pewnie nie masz ) to spokojnie możesz czymkolwiek co równo utnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scirocco Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Standardowe przewody z shimano XT 785. Musi być cięte super prostopadle? Mam nóż do tapet z nowym ostrzem ale mam też dedykowane obcinaczki do pancerzy rowerowych - może to lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Zasadniczo tak, lepiej żeby było jak najbardziej prostopadle, jak utniesz zbyt krzywo to możesz mieć problemy ze szczelnością, zresztą tu masz ładną instrukcję prosto od Shimano http://www.shimano.com/media/techdocs/content/cycle/SI/DiskBrakeSystem/SI_8KH0A/SI-8KH0A-001-POL_v1_m56577569830752473.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Ostry nożyk, opierasz na czymś twardym i jazda. Szczypce też powinny dać radę. Masz te żółte klocki do nabijania Inserta? Jeżeli nie, to się namęczysz nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scirocco Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Mam żółte klocki - dostałem w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Dzisiaj obcinałem M785 i nożem do tapet spokojnie przetniesz, trochę siły trzeba użyć ale prosto wyszło, połóż tylko na czymś twardym i stabilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi