cortexaphan Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Cześć, Poszukuje pomocy, wskazówki przy wyborze uchwytu do kierownicy giant connect (podglądowe zdjęcie w złączniku). Kupiłem już kilka rozwiązań po pare złotych (m.in te z podpiętego tematu o oświetleniu) ale niestety zsuwają się z kierownicy lub nie mogę ich założyć ze wzg. na jej obwód. dziękuje za wszelkie sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Najtańszy, niezawodny i nie ma opcji, żeby nie pasował do Twojej kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 A pomyslałeś o dobrych gumowych podkładkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortexaphan Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Dzięki siimon ale miałem już ten model i dokładnie tak jak wspomniał Sansei6 użyłem podkładek gumowych.. pękło mi na słońcu i na pewno przedobrzyłem z siłą. Może jest to dobry pomysł i chyba wrócę do tego raz jeszcze, anyway - dziękuję Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.