kacperx69x Napisano 28 Sierpnia 2016 Napisano 28 Sierpnia 2016 Witam! Zdecydowałem że chce kupić amortyzator. Nie mam zbyt dużego budżetu i chce kupic amortyzator do 300 zł. Wybrałem sr suntour xct, ponieważ moj kolega ma go w giancie atx 27,5 2 i jest bardzo fajny. Nigdzie na necie nie moge znalezc tego amora. Jeżeli ktoś by znalazł prosze o linka. Amortyzator musi być nowy i na koło 27,5 cala. Cytuj
modrzew Napisano 28 Sierpnia 2016 Napisano 28 Sierpnia 2016 Na pewno chcesz go kupić? Co jest w nim fajnego skoro nie działa i jest pioruńsko ciężki? To jest atrapa amortyzatora do budżetowych pseduo-górali. Chociaż coś mi mówi, że w tym wypadku on terenu i tak nie zobaczy, a cała ta fajnosc polega na tym, że coś się ugina jak naciśniesz na kierownicę... Cytuj
kacperx69x Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Napisano 28 Sierpnia 2016 okey, a mozesz coś polecić do 300 zł? Cytuj
ACTIVIA Napisano 28 Sierpnia 2016 Napisano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Chcesz pod V-brakei czy pod tarcze bo jak pod tarcze to mam w BDB stanie białego XCR-A już tego nowszego na tulejacg teflonowych. Mógł bym ci go dać za 200zl Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez ACTIVIA Cytuj
ACTIVIA Napisano 28 Sierpnia 2016 Napisano 28 Sierpnia 2016 No to masz problem z dobraniem dobrego amorka do 300zl. XCT to najprostszy amorek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi