kamciuv Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Na wstępie chciałbym przywitać wszystkich użytkowników forum - przed chwilą się zarejestrowałam Przejdźmy do mojego pytania, a mianowicie... Chciałbym sprzedać rower marki Unibike. Niestety jest on zniszczony, ale chciałbym go trochę "zmodernizować"... Rower ma tak jakby "rysy" na kierownicy: imgur.com/8Gzaa0Y Rysy na ramie: imgur.com/lR1zXSx, imgur.com/Pi7C1tI Próbowałem też malować lakierem do paznokci w tym miejscu haha: imgur.com/CC5D1kZ I najgorsze - rozerwane siadelko...: imgur.com/XKmS0zL Wszystkie zdjęcia: http://m.imgur.com/IlZ5kwO,UofWl7F,UCRAmi4,amLS3LI Macie pomysł jakiś pomysł jak usunąć te rysy itd ręcznie, a jeśli nie da się to czy opłaca się iść z tym do lakiernika jakiegoś? Możecie też powiedzieć ile bez tych wszystkich "wad" tak około jest on wart? Nie mam żadnych papierów - rower ma 7 lat. Krótki opis roweru: Koła: Niemieckie SCHWALBE 26" Biegi: - przednie; 1, 2, 3 - tylne; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Przerzutka przednia: Shimano Przerzutka tylna: Shimano Acera Hamulce: v-brake Koła: 24" Rama: 15" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Malowanie przekroczy wartość roweru. Wartość symboliczna. Moze ze 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Na tych zdjęciach nie wygląda to źle.Cena roweru jest raczej zbyt niska by jeszcze płacić lakiernikowi.Zostaw jak jest,lub zobacz na youtube jak robić zaprawki lakiernicze A cena jak dla mnie to 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamciuv Napisano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Jak myślicie, jeśli w takim stanie wystawie go na olx za 400 zł to nie będzie za dużo? Na rowerach się za bardzo nie znam a chce się go "pozbyć", ponieważ planuję zakup nowego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Jak chcesz to wystaw go za 400 do negocjacji.jak dostaniesz 300 -250 to sprzedawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi