tomaszinho Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Witam Znalazłem tcra na allegro za 2380zł. Sprzedający jest przekonany że to 45% taniej. Ok ale to 3 lata. Co o tym myślicie bo ja to myślę że jest warty 1600 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszinho Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 hmmm to już nie ma opcji "edit" ? faktycznie trochę chaotyczny ten mój wpis ale już się reflektuje... chodzi mi o ten rower http://tufotki.pl/aOgce Jeśli jakiś znawca mógłby się wypowiedzieć będzie miło. pozdrawiam Umówiłem się na jutro pooglądać. Dajcie jakaś uwagę czy warto go kupić. Dodam że to ma być pierwsza szosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 stan bardzo dobry, zapewne bez gwarancji, można się potargować jeszcze ale raczej warto, tutaj poprawny linki do aukcji http://allegro.pl/giant-tcr-2-idealny-45-okazja-i6439804547.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszinho Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Dzięki.. link znam, specjalnie dałem do fotek Może ktoś coś jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeeSin Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Sprzedawca dziwny, ma bardzo dużo kont co sugeruję nie do końca czystą grę. Po za tym on je skupuje i sprzedaje drożej więc na bank są warte mniej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 takim tokiem myślenia, to wszystko co kupujesz jest warte mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeeSin Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Jasne ale tu mamy typowego handlarza/spekulanta a nie Dystrybutora :)Chodzi mi o to że nie wnosi nic do łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszinho Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 No mi też się wydaje, że jak już to trzeba się targować i to nie mało. 45 % rabatu ale 3 lata jednak, chodzi o to żeby się nie zjelenić 2400 za 3 letnią szosę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.