Skocz do zawartości

[licznik] tani i dobry

steve_728

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. potrzebuje licznik najmozliwiej najtaniej ale zeby liczyl: predkość , kilometry ,czas, i moga byc kalorie spalone ale nie koniecznie. w miare mozliwosci dokladny

Napisano

Sigma jest o tyle dobra, że jeśli coś się nie daj Boże zepsuje, to z dużym prawdopodobieństwem dystrybutor uzna reklamację i wymieni licznik. Najtańsze liczniki nie mają takiej obsługi gwarancyjnej. 

Napisano

Sigma jest o tyle dobra, że jeśli coś się nie daj Boże zepsuje, to z dużym prawdopodobieństwem dystrybutor uzna reklamację i wymieni licznik. Najtańsze liczniki nie mają takiej obsługi gwarancyjnej. 

Po co mi gwarancja? Gdy sklep z tytułu niezgodności towaru z umowa w pełni odpowiada za to co sprzedał przez 2 lata? ke?

Tak, wiem że to jest niewygodny przepis dla sklepów i nie każdy o tym wie. ;)

Napisano

Moim zdaniem warto zainteresować się licznikiem bezprzewodowym z lidla. Akurat w lidlu pojawiła się oferta rowerowa i ten licznik jest dostępny za 35 zł.

Napisano

Moim zdaniem warto zainteresować się licznikiem bezprzewodowym z lidla. Akurat w lidlu pojawiła się oferta rowerowa i ten licznik jest dostępny za 35 zł.

Zgodzę się, że za 35 zł da się kupić dobry licznik, ale nie bezprzewodowy!

Napisano

W Lidlu z niczym nie ma raczej problemu z reklamacją. Już długo z nim jeżdżę i żadnych problemów (bezprzewodowa wersja). Nawet podświetlanie działa. Przy zakładaniu, warto usiąść na rower i pod odpowiednim kątem go zamontować względem oczu, ponieważ za dużych kątów tego typu wyświetlacze są słabiej widoczne. Rzeczywiście od wczoraj one są dostępne W Lidlu. 

Napisano

Ja mam z sigmy, ktoś mi kiedyś tutaj polecał z tego forum z tego co kojarzę, to sprawuje się dobrze. Może szukaj od tego producenta.

Napisano

Siemka "steve_728" bardzo mnie interesuje twoja opinia na temat licznika bezprzewodowego z lidla

Ja niby kupiłem sigme 8/12 i jestem bardzo zadowolony-->super wyświetlacz i parametry prędkości pokazuje bardzo precyzyjnie a i wykonanie jest wzorowe i montaż do roweru super,,,ale jak za taka cenę jest coś super to chętnie kupie POZDRAWIAM...

Napisano

Za tą cenę nic lepszego nie działa. Ma podświetlenie i jest bezprzewodowy. Jak wygląda str. 34 gazetki:

http://gazetka.lidl.pl/2f800a2a-2343-4595-8a38-d62335b72ab5/html5.html#/34

Ogólnie z tymi rzeczami z Lidla czasami jest tak, że niektóre są kultowe i jeżeli się nie zaczaisz w dniu premiery od rana na nie to popołudniu nic nie zostanie. Więc ciężko powiedzieć czy akurat w Twoim Lidlu są jeszcze liczniki czy nie. Zazwyczaj szybko schodzą kaski rowerowe, lampki, plecaki rowerowe i kurtki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...