wojtek.jj.7 Napisano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Pytanie, poznaje ktoś taki rower, w sensie producenta? Rower jest prawdopodobnie z 94r, Alu, na osprzecie Alivio, oryginalnie na sztywnym widelcu Cro-Mo. Niestety nie ma żadnych oznaczeń producenta. Mam ten rower już z 15 lat, a teraz zacząłem więcej jeździć i ciekawi mnie co to wogole jest. Dzięki za sugestie. Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsooq Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Przepraszam, że Ci nie odpowiem na pytanie, ale chciałem napisać, że bardzo mi sie podoba ten rower Bardzo nietypowe jest prowadzenie linek przerzutek. Może ten rower jest zbudowany od podstaw? Rama wydaje się być surowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek.jj.7 Napisano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Rama jest niemalowana, gołe aluminium. Suport standard, stery 1-1/8 wpuszczane(w sensie na gwint) , oryginalny widelec był firmy Aprebic. Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez wojtek.jj.7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi