Laos Napisano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Witam Szukam lampki czerwonej tylnej na akumulator 18650 o mocy minimum 160lm. Może ktoś się z taką spotkał ? Szukałem na Allegro, Fastech, DX i Alli, ale nie udało mi się zaleźć. Mogą pojawić się głosy poco 18650, poco tak mocna itd. Musi starczyć na całą noc lub 3 noce bez możliwości ładowania. Jak się jedzie krajówką, w deszczu, w dzikim kraju (jeżeli chodzi o kierowców to Słowacja i Ukraina to dzikie kraje) to ma być widoczna z kilkuset metrów. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 solarstorm x2 , i koszyk na 18650?? pakiet 2 aku wystarcza na 8 godz jazdy z minimalna moca , moc ta spokojnie wystarcza do napierniczania w terenie zjazdow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Solarstorm jako tylna lampka, już się nie mogę doczekać kolejnych propozycji. Walle w trybie stałym na bateryjkach wyciąga 8 godzin, na migającym naprzemiennie z tego co pamiętam ze 20 czy 25? Koniecznie musi być to na 18650? Jeśli tak to na światełkach był kolo co w Convoya wsadził czerwone szkło. Działało i miało wygar jak lasery z FalconaMillenium. Sterownik programowalny i masz temat ogarnięty. 5% tryb to 20h świecenia na dobrym ogniwie. Czerwone szkło, kolimator owalny 20x60 i jazda w trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laos Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Witam Nie chodziło mi o odpowiedź typu Solarstorm. :-)) To ma być czerwona migająca lampka, a nie pół kilowy reflektor. Miałem kiedyś Walle. Do czasu jak wpadłem w nocy w dziurę, pojechałem dalej, ale bez zewnętrznej części Walle która odpadła. Nie było warunków by szukać i zostałem bez lampki. Zaletą 18650 jest to, że lampka przednia jest na 18650 i nie musiałbym wozić dwóch ładowarek. Ponadto nie musiałbym wozić dwóch kompletów baterii zapasowych AA i 18650. Ponadto w 18650 jest więcej prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Jeżeli przeszukałeś internet, to zapewne widzisz, że praktycznie nie ma takich konstrukcji. Zostaje opcja zrób to sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.