Skocz do zawartości

[Oświetlenie tylne] Czerwona lampka na 18650 min160lm

Laos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam lampki czerwonej tylnej na akumulator 18650 o mocy minimum 160lm. 

Może ktoś się z taką spotkał ? Szukałem na Allegro, Fastech, DX i Alli, ale nie udało mi się zaleźć.

Mogą pojawić się głosy poco 18650, poco tak mocna itd. Musi starczyć na całą noc lub 3 noce bez możliwości ładowania. Jak się jedzie krajówką, w deszczu, w dzikim kraju (jeżeli chodzi o kierowców to Słowacja i Ukraina to dzikie kraje) to ma być widoczna z kilkuset metrów. 

Pozdrawiam serdecznie

Solarstorm jako tylna lampka, już się nie mogę doczekać kolejnych propozycji.

Walle w trybie stałym na bateryjkach wyciąga 8 godzin, na migającym naprzemiennie z tego co pamiętam ze 20 czy 25? Koniecznie musi być to na 18650? Jeśli tak to na światełkach był kolo co w Convoya wsadził czerwone szkło. Działało i miało wygar jak lasery z FalconaMillenium. Sterownik programowalny i masz temat ogarnięty. 5% tryb to 20h świecenia na dobrym ogniwie. Czerwone szkło, kolimator owalny 20x60 i jazda w trasę.

Witam

Nie chodziło mi o odpowiedź typu Solarstorm. :-)) To ma być czerwona migająca lampka, a nie pół kilowy reflektor. 

Miałem kiedyś Walle. Do czasu jak wpadłem w nocy w dziurę, pojechałem dalej, ale bez zewnętrznej części Walle która odpadła. Nie było warunków by szukać i zostałem bez lampki. 

Zaletą 18650 jest to, że lampka przednia jest na 18650 i nie musiałbym wozić dwóch ładowarek. Ponadto nie musiałbym wozić dwóch kompletów baterii zapasowych AA i 18650. Ponadto w 18650 jest więcej prądu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...