wojtekXstunt Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Szukam kogoś kto by mi powiedział jak nazywa sie ta rama z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Chcesz to kupić?To jest jakaś stara rama MTB używana z widelcem o sporo za dużym skokiem niż została zaprojektowana, nawet za darmo bym tego nie chciał, nie wiadomo co było z nią robione i kiedy strzeli przy główce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekXstunt Napisano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 ja mam ta rame i berdzo sb ja chwale i chciałem wiedziec jakie sa wymiary bo chce zmienic amortyzator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 No to na stronie producenta czy google znajdziesz na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Google pokazuje ze rowery Centurion Back to typowe XC, czyli skok 100mm. (jak koło 26 to od biedy to mogło być 80mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekXstunt Napisano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 No to na stronie producenta czy google znajdziesz na pewno. czyli producent to centuriona back ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Centurion to producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUSEE Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) centurion v czy to nie ta rama? http://www.bikekatalog.pl/2010/rowery/1193/Centurion.V.Bock/ Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez FUSEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi