dracozao Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 Witam!! Jestem nowym uzytownikiem i cieżko mi sie połapać w tych wszystkich tematach, a powodem tego jest brak pod grup. Możliwe, że juz był taki temat wiec prosze o przekierowanie na niego. Jeżeli nie to myśle ze Admini powinni sie zainteresować jakims lepszym posegregowaniem Pozdrawiam
jurasek Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 rzeczywiście forum nie jest wzorcowym biurem z poukładanymi perfekcyjnie segregatorami ale wbrew pozorom ma swoje zasady http://www.forumrowerowe.org/Zasady-Pisani...atow-t9018.html mowa w nich jest o zakładaniu tematów na dole strony jest szukarka do szukania w google lub zasobach forum na górze strony jest szukaj w zasobach moja opinia kto szuka ten znajdzie miłej zabawy z nami pozdrawiam
dracozao Napisano 16 Września 2006 Autor Napisano 16 Września 2006 Hmmm owszem, taki sposób zakladania tematów ułatwia sprawe - ale tylko adminom. Mysle, ze powini sie wziasc do roboty i podzielic Grupy (np. Rowery/ramy na XC/MTB/Enduro FR/DH BMX Triall) No wiecie o co chodzi
skrzynia Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 Mysle, ze powini sie wziasc do roboty i podzielic Grupy (np. Rowery/ramy na XC/MTB/Enduro FR/DH BMX Triall) No wiecie o co chodzi Amortyzatory też podzielić na xc/ednuro/fr/dh? Napęd, hamulce, i wszystko inne też? Przecież to bez sensu. Forum moim zdaniem już robi się nieczytelne bo jest bardzo dużo działów. Dalsze dodawanie IMO więcej utrudni niż ułatwi...
Wawrus Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 Nie każdemu bedzie pasowało.Moim zdaniem forum jest bardzo czytelne.A jak chcesz wybierac tematy pomiedzy MTB/street/enduro itp to wpisz w wyszukiwarce albo po prostu troche poszukaj.Nie wszysko i nie zawsze bedziesz miał podane na tacy.
dracozao Napisano 16 Września 2006 Autor Napisano 16 Września 2006 hehehe Dzial amortyzatorów nie jest tak obszerny jak rowery/ramy wiec o co Ci chodzi men. Wiele uzytkowników te forum pewnie traci z tego powodu, ze nowa osoba sie łatwo nie połapie.
skrzynia Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 Nie sądze. Na forum rowerowym mtbr zrobili masę działów - jest tak nieczytelne, że korzystam jedynie z wyszukiwarki i jednego działu który mnie interesuje. Ilość nie zasze oznacza jakość...
jurasek Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 Hmmm owszem, taki sposób zakladania tematów ułatwia sprawe - ale tylko adminom. Mysle, ze powini sie wziasc do roboty i podzielic Grupy (np. Rowery/ramy na XC/MTB/Enduro FR/DH BMX Triall) No wiecie o co chodzi czy ty myslisz że my siedzimy na forum jak telefonistka na centrali miedzymiastowej ? zwrot powinni sie wziąc do roboty w drugim poście na forum , w temacie założonym niezgodnie z zasadami bardzo dobrze wrózy dalszej twojej działalności na forum :angry: a wracając do meritum zabaw sie i przygotuj podział tematów forum na podgrupy wg twojej koncepcji użytkownicy to ocenią i zobaczymy co dalej będzie :twisted:
dracozao Napisano 16 Września 2006 Autor Napisano 16 Września 2006 O... zabrzmiało dosc...groźnie. Mnie tam nie zależy na tym zeby był tu jakis porządek, bo nie zalezy mi na nowych uzytkownikach i nie bede marnował czasu na bez sensowne zabawy. Ale na pewno podzielenie kilku grup ułatwiło by poruszanie sie na forum P.S. To jak powinien wygladać temat? [bałagan] bałan ?
jurasek Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 Mnie tam nie zależy na tym zeby był tu jakis porządek, bo nie zalezy mi na nowych uzytkownikach i nie bede marnował czasu na bez sensowne zabawy. P.S. To jak powinien wygladać temat? [bałagan] bałan ? dalsza dyskusja zbędna
Root Admin Mieciu Napisano 16 Września 2006 Root Admin Napisano 16 Września 2006 zasady są po to, żeby forum było czytelne. i tak jest dużo problemów z nowymi użytkownikami, którzy najpierw muszą dostać ostrzeżenie, żeby się z zasadami zapoznać, ale nie będzie na pewno nowych działów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.