Skocz do zawartości

Bałagan

dracozao

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!!

Jestem nowym uzytownikiem i cieżko mi sie połapać w tych wszystkich tematach, a powodem tego jest brak pod grup.

Możliwe, że juz był taki temat wiec prosze o przekierowanie na niego.

Jeżeli nie to myśle ze Admini powinni sie zainteresować jakims lepszym posegregowaniem

Pozdrawiam

Napisano

rzeczywiście forum nie jest wzorcowym biurem z poukładanymi perfekcyjnie segregatorami

ale wbrew pozorom ma swoje zasady

http://www.forumrowerowe.org/Zasady-Pisani...atow-t9018.html

mowa w nich jest o zakładaniu tematów

na dole strony jest szukarka do szukania w google lub zasobach forum

na górze strony jest szukaj w zasobach

moja opinia kto szuka ten znajdzie

miłej zabawy z nami

pozdrawiam

Napisano

Hmmm owszem, taki sposób zakladania tematów ułatwia sprawe - ale tylko adminom.

Mysle, ze powini sie wziasc do roboty i podzielic Grupy (np. Rowery/ramy na XC/MTB/Enduro FR/DH BMX Triall)

No wiecie o co chodzi :(

Napisano

Mysle, ze powini sie wziasc do roboty i podzielic Grupy (np. Rowery/ramy na XC/MTB/Enduro FR/DH BMX Triall)

Amortyzatory też podzielić na xc/ednuro/fr/dh? Napęd, hamulce, i wszystko inne też? Przecież to bez sensu.

Forum moim zdaniem już robi się nieczytelne bo jest bardzo dużo działów. Dalsze dodawanie IMO więcej utrudni niż ułatwi...

Napisano

Nie każdemu bedzie pasowało.Moim zdaniem forum jest bardzo czytelne.A jak chcesz wybierac tematy pomiedzy MTB/street/enduro itp to wpisz w wyszukiwarce albo po prostu troche poszukaj.Nie wszysko i nie zawsze bedziesz miał podane na tacy.

Napisano

hehehe

Dzial amortyzatorów nie jest tak obszerny jak rowery/ramy wiec o co Ci chodzi men.

Wiele uzytkowników te forum pewnie traci z tego powodu, ze nowa osoba sie łatwo nie połapie.

Napisano

Nie sądze. Na forum rowerowym mtbr zrobili masę działów - jest tak nieczytelne, że korzystam jedynie z wyszukiwarki i jednego działu który mnie interesuje. Ilość nie zasze oznacza jakość...

Napisano

Hmmm owszem, taki sposób zakladania tematów ułatwia sprawe - ale tylko adminom.

czy ty myslisz że my siedzimy na forum jak telefonistka na centrali miedzymiastowej ?

zwrot powinni sie wziąc do roboty w drugim poście na forum , w temacie założonym niezgodnie z zasadami bardzo dobrze wrózy dalszej twojej działalności na forum :angry:

a wracając do meritum

zabaw sie i przygotuj podział tematów forum na podgrupy wg twojej koncepcji

użytkownicy to ocenią i zobaczymy co dalej będzie :twisted:

Napisano

O... zabrzmiało dosc...groźnie.

Mnie tam nie zależy na tym zeby był tu jakis porządek, bo nie zalezy mi na nowych uzytkownikach i nie bede marnował czasu na bez sensowne zabawy.

Ale na pewno podzielenie kilku grup ułatwiło by poruszanie sie na forum

P.S. To jak powinien wygladać temat? [bałagan] bałan ?

Napisano

Mnie tam nie zależy na tym zeby był tu jakis porządek, bo nie zalezy mi na nowych uzytkownikach i nie bede marnował czasu na bez sensowne zabawy.

P.S. To jak powinien wygladać temat? [bałagan] bałan ?

dalsza dyskusja zbędna

• Root Admin
Napisano

zasady są po to, żeby forum było czytelne. i tak jest dużo problemów z nowymi użytkownikami, którzy najpierw muszą dostać ostrzeżenie, żeby się z zasadami zapoznać, ale nie będzie na pewno nowych działów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...