bocion Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Witam. Nie wiem czy dobry dział. Mianowicie, zamówiłem pare rzeczy z planet x. Wg nich firma która to dostarczala podjęła probe dostarczenia w poniedziałek. Nie było mnie w domu. Czy ktoś wie gdzie ta paczka może być? Zastanawiam się czy oni mogą mieć jakas umowę z poczta polska. Ktos ma pojecie co się dzieje z taka paczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Na blankiecie nie ma nr telefonu,ani żadnej informacji jaka firma(poczta,ups...) próbowała doręczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Do mnie wysyłali za pośrednictwem dhl, w mejlu z Plnat X miałem numer przesyłki, na stronie dhl możesz sprawdzić po numerze przesyłki, gdzie jest twoja paczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 jak to były drobiazgi to może poszło ichniejsza poczta a wtedy na granicy naszgo raju paka wpadła w łapska poczty polskiej ja kiedyś kupowałem ramę i wideł i przyszło kurierem bez zająknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Przecież kupując wybierasz czy chcesz pocztą czy kurierem. Jak nie wiesz co wybrałeś to na pewno masz to na mailu. Paczki w przyrodzie nie giną (zazwyczaj). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.