hmkaaay Napisano 24 Sierpnia 2016 Napisano 24 Sierpnia 2016 Hej, chciałbym poznać Waszą opinię czy warto kupić ten rower?goo.gl/0HG3JD Rura pozioma z lewej strony tylnego trójkąta jest skrzywiona. Da się to wyprostować? Rama jest CrMo. Dzięki za opinie.
Gość Napisano 24 Sierpnia 2016 Napisano 24 Sierpnia 2016 Ja bym na to nie wsiadł nawet po prostowaniu. Może i wyprostujesz, ale materiał będzie dość mocno osłabiony w tym miejscu, wygląda to zresztą na dość mocne uszkodzenie
chudzinki Napisano 24 Sierpnia 2016 Napisano 24 Sierpnia 2016 A te otarcia lakieru to też pewnie powstały wskutek hamowania...
hmkaaay Napisano 24 Sierpnia 2016 Autor Napisano 24 Sierpnia 2016 Domyślam się, że przyładował w coś porządnie. Pytanie czy ten rower ma sens (na pewno nie za tę kwotę) czy kompletnie go odpuścić? Miałem zamiar go obejrzeć dzisiaj.
Gość Napisano 24 Sierpnia 2016 Napisano 24 Sierpnia 2016 Ja bym sobie dał spokój. Jeżeli rama jest w takim stanie, to ciekawe jak reszta, chociażby piasta
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.