Whit Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Cześć Tak jak w temacie czy ktoś posiada może owy rower i przejechał nim parę kilometrów, jestem ciekaw o jedną rzecz w owym rowerku i chciałbym się o coś zapytać. Proszę o priv. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Nie prościej od razu zadać pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 @@skom25, Nie bo to jest ściśle związane z rowerem : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 24 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Całe to forum jest związane z rowerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Nie rozumiem podejścia autora, zamiast zadać pytanie i może ktoś będzie znał odpowiedź to bawi się w Ciuciu Babkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 24 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Może kwestia jest zbyt intymna żeby otwartym tekstem pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATI2403 Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek1 Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam i ja Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Przemek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Wie ktoś czy trek wprowadzał jakieś zmiany w geometrii ramy w tym modelu na rok 2017? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATI2403 Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 witam nie wprowadził zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 czyli pan w sklepie treka popłynął z tematem dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr85 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Cześć Tak jak w temacie czy ktoś posiada może owy rower i przejechał nim parę kilometrów, jestem ciekaw o jedną rzecz w owym rowerku i chciałbym się o coś zapytać. Proszę o priv. Pozdrawiam Witam. Trochę późno ale też mam x-cala. Jakby co pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Ja X-Calibera 7 nawet już nie mam Ja X-Calibera 7 nawet już nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 20 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Warto by kiedyś dorosnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 @@michuuu, Ale o co Ci teraz chodzi? Gdy tworzyłem temat byłem jeszcze właścicielem Treka i było to przeszło miesiąc temu. Teraz już owego rowerku nie mam??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi