TheKtoska Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Przymierzam sie do zakupu przyczepki rowerowej dla dwójki dzieci. Będziemy jeździć po mieście- dom/ przedszkole praca itp, wiec łatwość dopinania i odpinania jest bardzo ważna. Ponadto chciałabym ta przyczepkę wykorzystać do jazdy na rolkach- wiec hamulec na rączce jest nieodzowny. Thule chariot maja takie hamulce, a croozery już nie. Croozery maja ładna przestrzeń ładunkowa, a chariot chinook, (który ma możliwość zamontowania skretnego przedniego koła , na czym mi zależy) nie ma żadnego bagażnika. Pozadny bagaznik tez jest mi potrzebny gdyz chcialabym miec mozliwosc zrobienia zakupow, zabrania dzieciecych gratow itp... Inne sugestie? Na co zwrócić uwagę? Dzieci maja obecnie 1 I 3,5 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Zerknij sobie na przyczepke WEEHOO WEEGO Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKtoska Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Dziekuje za sugestie , Nie udało mi sie nigdzie znaleźć informacji o tym ze WEEHOO WEEGO sprzedaje hamulce do swoich przyczepek. Moze ktos ma doświadczenia z innymi przyczepami do wożenia dzieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Znane marki, które mogą spełniać kryteria to również Burley i Hamax. Z tańszych jeszcze Querido, ale może być problem z dodatkowymi akcesoriami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.