mariano77 Napisano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Chyba sobie żartujesz, składając nowy rower ( a tak to traktujemy bo te rowery są złożone aby tylko stały) wykręca się baryłkę o 2-3 obroty żeby mieć pole manewru a potem naciąga Takie rzeczy to chyba tylko w decathlonie bo w normalnym sklepie masz już wszystko w miarę naciągnięte i poustawiane -w moim regulacja odbyła się tylko poprzez odkręcenie lub dokręcenie baryłki i podniesienie jak najwyżej górnej rolki wózka przerzutki tylnej- ale jest tak jak piszesz z regulacją zwracam honor http://www.bikestacja.pl/pl/klamkomanetki-shimano-105-st-5800-komplet-31420.html zobacz tutaj klamkomanetki 105 5800 za 609 zł https://www.centrumrowerowe.pl/czesci/manetki-klamkomanetki-rowerowe/klamkomanetki-szosowe/p,klamkomanetka-105-st-5800-czarna-shimano,563358.html?skad=googlepla&gclid=CjwKEAjwrvq9BRD5gLyrufTqg0YSJACcuF81cyNeUndMe0bthteOgLyPyhLlv360co9qwQ3iKqLTPBoCZCbw_wcB Wzrostu mam 187cm i waga to 100kg. Tak więc, troszkę jest. Wagę powoli tracę, z tego co się dowiedziałem, na szosie w długich trasach bardzo szybko idzie się pozbyć wagi. I tu masz rację ale też jest pewien haczyk- jak jedziesz gdzieś średnio daleko ok 100km to musisz jeść w trakcie podróży bo jak wrócisz głodny do domu to organizm sobie odbije brak jedzenia podczas jazdy i koło się zamyka a ty nie chudniesz -poza tym żeby zrzucić wagę wcale nie musisz pedałować jak kolarz na wyścigu zresztą obejrzyj sobie to lub na jego kanale wpisz sobie w szukajkę" odchudzanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DogBan Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Spójrz na klamkę lewą wyżej waga 245g ,a niżej jest wg, Ciebie komplet też 245g,to powinno dać Ci do myślenia.Pozatym jak jest komplet klamek to pisze komplet .Spójrz na klamki innej grupy w tym sklepie . Ok, w sumie masz rację, wybacz. Mój błąd marianno77 Bardzo dobry filmik ! Dzięki na pewno się zastosuję, bo chłop dobrze gada. A co do roweru, to chyba moja decyzja pada na Kross Vento 1.0 jakoś ten kolor ramy, i sama firma krossa mnie bardziej do siebie przekonuje. Z czasem wymienię wszystko na 105. A jak się postaram to może coś lepszego. Używki odpadają całkowicie, wolę mieć coś od nowości, dbać o to samemu, niż wziąć po odzierany lub zajechany rower od kogoś. Nawet za cenę niższą o 80% niż nówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariano77 Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Myślimy więc podobnie -ja też kupiłbym krossa 1,0 i dokupiłbym ultegrę 6700 ale nie pomyślałem wcześniej poza tym kolor 1,0 jest dużo ładniejszy niż 3,0 ale nie będę się bawił w przemalowywanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DogBan Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 No przecież, kolor robi całą robotę tej szosy. Drugiej tak ładnej nie znalazłem. A już poszerzyłem zakres do 3000 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.